Pàgines

9 d’octubre del 2016

JA TENIM NOM PER LES AULES DE P3!!


Donat que aquest any som escola col·laboradora amb els Jocs Olímpics del Mediterrani el nom de les aules de tota l'escola estaba clar que havia de ser un esport olímpic!

Amb l'ajuda del poster oficial dels Jocs del Mediterrani i les fotos dels nostres alumnes vam poder fer una votació individual on els nostres infants enganxaven la seva foto a l'esport que més els hi agradava; la cosa va estar renyida i el resultat va ser aquest!

Per cert! abans de continuar explicant us voliem comentar que durant els propers mesos iniciarem el treball d'aquest centre d'interès que hem triat entre tots, així que ja sabeu... si teniu fotos, material, informació, vídeos, cançons... o qualsevol cosa relacionada amb aquest esport no dubteu en portar-ho cap a classe! Moltíssimes gràcies per la vostre col·laboració per avançat!

Ara sí! Les votacions del nom de la classe van anar així:

P3 A

Vam fer una primera votació però hi va haver un empat tècnic entre natació i hipica!!! Aquí ho podeu veure...

 
Van fer una segona votació per desempatar i per fi vam aconseguir el nom de la classe!!!
P3 A: LA CLASSE DE LA NATACIÓ!
 
P3 B
 
 
A la primera votació cada infant va enganxar la seva foto al poster oficial dels Jocs del Mediterrani, i vam preseleccionar 3 esports, els més votats: ciclisme, tenis i volei platja.
 
 
A la segona votació si que vam aconseguir el nom de la classe!
P3 B: LA CLASSE DEL CICLISME
 

 
ARA JA HO TENIM CLAR! EN ELS PROPERS MESOS INICIAREM EL TREBALL D'AQUESTS ESPORTS! DE BEN SEGUR QUE APRENEM MOLTISSIMES COSES INTERESSANTS! Famílies, no dubteu en participar i portar coses relacionades amb el tema!!!
 
 
 
 

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada