Pàgines

24 de juny del 2022

P5 A. PROJECTE ARBRES

 Hola famílies, 

Aquest segón i una part del tercer trimestre vam votar i vam decidir treballar el projecte dels arbres. Voleu veure com ha anat? Esperem que ho gaudiu tant com nosaltres!!!


Primer de tot hem votat el tema i també hem votat el logotip que ens representarà en aquest projecte



VOTACIÓ DEL LOGOTIP


Després hem pensat què era allò que voliem saber i cada infant ha preparat la seva pregunta juntament amb la seva família. Després ha estat l'encarregat de poder explicar allò que ha investigat a la resta de companys/es de classe.

EXPOSICIONS ORALS DE LES PREGUNTES DEL QUÈ VOLEM SABER

Hem tingut companys de classe que ens han portat arbres i plantes de veritat.



DAVID ENSENYA LA SEVA PLANTA



GUILLEM ENSENYA UN BONSAI


Una de les preguntes de les exposicions era si els arbres eren la casa dels ocells... així que ho hem volgut enllaçar amb l'experiment de fer menjadores en els arbres de la nostra escola. Funcionarà?



EXPERIMENT: FEM MENJADORES



Per treballar les noves tecnologíes hem creat una activitat amb els beebots i la seqüència temporal de com creix un arbre




robotica arbres


També hem anat a l'hort per intentar fer un dibuix natural de plantes, flors o arbres... penseu que és molt dificil intentar plasmar el nostre entorn a mà alçada, però la veritat es que ens ha sortit molt bé!

dibuixem a l'hort

En el transcurs d'aquest projecte hem anat parlant de les coses que surten dels arbres i en les mil utilitats que ens donen els arbres i que incorporem en el nostre dia a dia. Els huskys ho tenene clar així que hem anat per la classe buscant coses que pensem que surten dels arbres. Aquest és el resultat.




busquem coses que surten dels arbres




En aquest projecte han sortit paraules molt i molt dificils... fotosintesi, caduca i perenne.... i la paraula textura! Com una imatge val més que mil paraules vam decidir sortir a calcar les textures de l'arbre al pati de l'escola.


les textures de l'arbre



Per tal de portar-nos totes les feinetes dels arbres a casa hem fet una tapa per l'àlbum del projecte molt xula!

tapa projecte





Potser si mireu aquestes imatges penseu que ens hem tornat una mica bojos i boges... pero ens ha semblat que crear l'arbre de la sabiduria per tal de concloure el projecte i penjar en ell totes les coses importants que hem après era SUPER BONA IDEA! Els nens i nenes han gaudit molt montant-lo i decorant-lo amb conceptes treballats i fotos de família. Així dona gust tancar un projecte tant divertit!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada