Pàgines

24 d’abril del 2019

PROJECTE VIATGEM CANADÀ


Bona tarda famílies,
Com ja sabeu hem dedicat tot el segon trimestre a treballar el projecte Viatgem, tema que va sorgir a partir d’una conversa a l’aula, que va crear molt d’interès.

Hem volgut fer un recull de totes les activitats que hem anat fent per treballar el tema. Són molt xules i la veritat és que ens han servit molt per aprendre molts conceptes i adquirir molt de vocabulari sobre el tema!

Aquí us deixem uns quants enllaços de totes les activitats realitzades…

1.- Primer vam fer una votació democràtica,vam votar el logotip del projecte, cada nen/a  de l’aula va fer un dibuix sobre el tema i vam votar, davant de tots, el dibuix que més ens agradava.



2.- Tot seguit, vam escollir, també a la pissarra i de manera democràtica, el transport amb el qual volíem viatjar. El vam començar a construir. I aprofitant que va sortir l’avió, el Pare del Daniel que treballa a l’aeroport ens va venir a explicar moltes coses.




                                                                            CONSTRUCCIÓ AVIÓ





3.- Abans de començar a viatjar vam començar a crear el nostre passaport, que sense ell no podíem viatjar i per això, el Jordi mestre de 3r ens va portar el seu passaport que té molts segells de tots els llocs que ha viatjat.




4.- Per triar dos dels nostres destins vam fer un vídeo per demanar ajuda a mestres i famílies, ens van enviar vídeos súper divertits!! Ens van encantar!!
El nostre primer destí el vam triar amb els ulls tancats, quatre nens/es de la classe van triar un destí del mapa del món amb els ulls tancats: Rússia, Congo, Turquia i Canadà. Ens vam informar sobre els quatre països i vam triar democràticament el que més ens interessava.



5.- El primer destí va ser CANADÀ i hem après moltes coses, sobretot amb la Maria (mestra d’extraescolar d’anglès) que va viure molts anys a Canadà i ens va preparar una exposició súper completa.
Durant les setmanes a Canadà, vam agafar alguns costums, com anar sense sabates a la classe, hem menjat “tortitas” amb xarop d’auró que va venir la mare de la Inés a fer-les, hem realitzat el festival “Just for laughs”, en el qual han participat la majoria de mestres i nens/es de l’escola; hem jugat a hoquei, hem vist aurores boreals a l’aula multisensorial i les hem pintat; i hem conegut les coses més típiques del país.
I a més a més, un amic de la Inés que es diu Nico, té 5 anys i viu a Canadà, ens va fer uns vídeos de tota la roba que es posa per sortir al carrer i de com és el seu camí a l’escola amb tanta neu. Ens va agradar tant, que li vam fer un vídeo ensenyant-li la nostra classe i tot el que havíem fet de Canadà. Ens ha agradat moltíssim poder contactar amb el Nico!!











ENS HO HEM PASSAT GENIAL A CANADÀ!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada