Pàgines

7 de gener del 2022

P3B- ORELLES DE CONILL

 


Durant el primer trimestre hem anat treballant a partir del nom de la nostra classe: Els conills. En aquest recull trobareu fotos de les orelles de conill ven llargues que vam fer...i EP! Havien de ser orelles amb els colors propis dels conills: blanc, negre, marró, gris... Tal com hem pogut veure a les exposicions d'alguns infants, a vídeos, fotos i contes, etc. 

A més a més, ho hem relacionat amb una funció molt important d'aquest òrgan: escoltar. 

Així que vam escoltar a la classe els diferents sons i sorolls que podem sentir quan fem silenci: Els companys i companyes de la classe de P4, les cançons que escoltàven a la classe dels cargols, els cotxes, motos i camions que passen per l'autopista, els nens i nenes de primària que fan Educació Física al pati... Si parem atenció, ens adonarem que el silenci total costa molt de trobar.

Per cert, podeu mirar en aquests dies el conte del Conillet (de titelles Pamipipa, a Youtube). En Tap és un conill poruc que, per la seva por, deixa de sortir a jugar amb diferents animalets. Un conte ple de tendresa i cançons que ens agrada molt. L'hem treballat a la classe de diferents formes i no ens cansem d'ell!  


P3B- Orelles de conill

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada