Pàgines

2 de març del 2022

RACONS DEL SEGON TRIMESTRE A P5.

 Hola famílies, 

Hem acabat la primera ronda de racons d'aquest segon trimestre i us voliem mostrar tot el que hem après, així si voleu també ho podeu practicar a casa!

RONDA 1:

- Puzzles nadalencs: hem creat diferents puzzles amb imatges nadalenques. Ja sabeu que els puzzles ajuden a la concentració i a l'atenció, així que són un molt bon recurs que podeu practicar a casa.

- missatge secret: cada dibuix correspon a una lletra... així que han d'anar desxifrant les paraules secretes que hi ha en cada pàgina.

- Robòtica: relacionada amb l'obre de teatre que anirem a veure: PINOTXO. Han de llegir el nom dels personatges i fer que el robot vagi cap a la seva foto.


P5 A RONDA 1: Perdoneu pero vaig arribar molt de vacances de Nadal la primera setmana... i ni pensar en fer fotos de la primera ronda! Ho sento molt!!! 






P5 B RONDA 1





P5 C RONDA 1


RONDA 2:

- Discriminació visual i espacio temporal. Els infants han de reproduir una composició de gomets de colors igual que la del model, per tant, s'han de fixar en l'ordre i la distribució d'aquests. A més per tal de treballar la psicomotricitat fina la proposta l'hauran de fer amb unes pinces.

- Tira numèrica. Han de buscar i col·locar correctament els números que falten en la tira numérica.

- Robòtica: figures amb volum i la correspondència de la figura en si amb objectes quotidians del nostre entorn.






P5 A RONDA 2






P5 B RONDA 2






P5C RONDA 2


RONDA 3

- escriure paraules en les diferents tipologies textuals: fent servir la "xuleta" dels tres tipus d'abecedari que tenim a les taules (pal, lligada i imprempta) hem d'escriure cada paraules en les diferents tipologies textuals.

- Les galetes nadalenques: fem series i comptem amb galetes de gengibre. A més treballem en solitari, en equip i en parelles amb el material proporcionat.

- robòtica: aparellem mitjons i discriminem entre iguals i diferents. És un joc de taula molt divertit que hem adaptat per a poder treballar amb la robòtica. Els infants han d'anar aparellant els mitjons i portant al robot d'una parella a una altra.


P5 A RACONS 3






P5 B RACONS 3






P5 C RONDA 3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada