Pàgines

12 de maig del 2022

P4 SORTIDA AL CRAM 2022

I AIXÍ DE BÉ HO VAM PASSAR BÉ A LA SORTIDA AL CRAM.

I RECORDEU! CUIDEM DEL NOSTRE PLANETA I DEL MAR!

 


 

P4 SORTIDA AL CRAM

El CRAM és el centre de recuperació d'Animals Marins, es troba al Prat de Llobregat, just enmig de l'aeroport del Prat i el Mar Mediterrani.

La sortida va estar plena d'emocions, fins i tot quan vàrem passar al costat de l'observatori d'avions, un avió comercial que anava  aterrar, ens va semblar que anava a topar amb el nostre autobús, però per sort, vam passar per sota del pont i vàrem sortir de la seva línea d'aterratge.

Al llarg del matí vam jugar a la platja, fins a l'hora de la visita i va ser molt interessant veure la quantitat d'avions que s'enlairava, un cada 10', i de totes mides i colors.

Al migdia va ser l'hora de començar l'activitat, ens repartirem en dos grups i escoltarem l'història d'Ulisses el dofí i visitarem l'UCI de les tortugues marines.

El Cram recupera animals petits en el centre, i a la mar els més grans, la major part procuren tornar-los al seu hàbitat natural, tot i que si creuen que pot tenir poca esperança de vida els cuiden fins que se'ls hi acabi.

SI MAI TROBEU QUE UN ANIMAL MARÍ QUE NECESSITA AJUDA, CAL AVISAR AL 112

i no hem d'oblidar que per salvar els animals, l'entorn i els oceans, la brossa no ha d'anar mai a parar al mar, ja que els animals s'ho empasen, no tenen energia i es podrien morir.

Siguem responsables, cuidem l'entorn i el nostre planeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada