Pàgines

19 de juny del 2022

PROJECTE LES ATRACCIONS P5B

 

Hola famílies,

Aquest dos últims trimestre hem treballat el projecte de les atraccions i ha estat un projecte molt motivador i del que ens ha encantat descobrir i aprendre coses!!

Abans de començar, vam fer una pluja d’idees de diferents temes molt interessants i diferents i per poder triar, vam fer una votació. I va sortir el tema de les atraccions!!

Tot projecte ha de tenir un logotip que el representi, per això tots vam fer un dibuix de l’atracció que més ens agrada. Després vam votar i va sortir el més votat, un logotip molt ben representat!

Votem logotip: 








Tot projecte té un resultat final que és l’àlbum del projecte, on es podem veure totes les feines que hem fet i totes les activitats que hem realitzat aprenent de les atraccions i parc d’atraccions; però tot àlbum ha de tenir una portada i aquesta ens va quedar molt original i divertida.

Portada delprojecte 1: 








Portada del projecte 2: 









Però sobre aquest tema, sabem que ens encanten les atraccions però teníem molts dubtes sobre el funcionament, els tipus, la seguretat.... Un cop teníem totes les preguntes que volíem saber de les atraccions, cadascú es va endur la seva pregunta a casa, per poder fer unes exposicions davant de tots els companys/es, amb material, power points, vídeos... preparats a casa.

Què volem saber?: 








Exposicions: 







Mentre fèiem exposicions vam voler fer participar a les famílies i mestres, per conèixer el tipus d’atraccions que més agraden i experiències viscudes en atraccions.

Vídeo demanant ajuda: 








En les exposicions i vídeos vam poder veure que les atraccions no solament són divertides... que moltes vegades també generen por. Això ens va portar a una conversa molt interessant sobre les nostres por.

Per aquest motiu a l’aula, va aparèixer el “Monstre menja pors”, amb el qual van poder expressar i plasmar en paper les nostres pors, explicar-les als companys/es i donar-li de menjar al monstre perquè desapareguin. I sembla que en alguns casos va funcionar.

Monstre menjapors: 








En les exposicions vam poder veure que en moltes atraccions hi ha normes de seguretat i d’accés. I per la nostra sorpresa, van veure que l’accés no depèn de l’edat, sinó de l’alçada, així que vam pensar en mesurar-nos i veure a quina alçada mitja hauríem de crear un mesurador per poder pujar tots a una atracció.

Ens mesurem i creem el propi mesurador: 









Per acabar, havíem d’organitzar tota la informació treballada sobre les atraccions i què millor que posar-ho en pràctica i demostrar els nostres saber, creant un PARC D’ATRACCIONS!!!

En petits grups vam crear la fitxa tècnica de l’atracció o paradeta a muntar, amb materials necessaris, situació, descripció... Després vam crear unes normes de cada atracció, mapa del parc i tot el material per poder posar-ho en pràctica.

Vam convidar als nostres companys/es Huskys i Sirenes i Tritons amb una invitació i el dia 17 de juny, van venir tots al nostre parc CALAFELL AVENTURA!!!!

Han fet una Feinada brutal i han treballat de valent i això s’ha pogut veure en la posada en escena!!! FELICITATS HOLOGRAMES!!!! (Algunes de les fotos del parc les han fet els mateixos hologrames!!)

Treball en equip atraccions: 








CALAFELLAVENTURA: 

  


 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada