Pàgines

18 de desembre del 2021

P5 A. PROJECTE HUSKYS

 Ja tenim nom per la nostra classe de P5 A: SOM ELS HUSKYS!

Després d'una votació amb taula electoral i tot i una doble votació per un empat ho hem aconseguit, moltes gràcies als nostres vocals i secretaris Zoe i David i a tots els votants que s'han personat a l'acte!

VOTACIÓ TAULA ELECTORAL






I parlant de votar també hem dissenyat i votat el nostre logotip! Finalment ha guanyat el de la Megara, que era molt bonic i s'assemblava molt a un husky!

VOTACIÓ LOGOTIP





Ara si, un cop triat el tema i fet el logotip hem començat amb les exposicions orals de les preguntes que voliem estudiar, aixó serà el punt de partida de totes les coses divertides que estudiarem dels huskys. Us deixem els videos perquè pogueu comprovar que bé que ho hem fet!

VIDEOS EXPOSICIONS ORALS 

En l'exposició de la Emma hem pogut jugar amb la realitat virtual! Era molt divertit fer-nos una foto amb un husky de realitat augmentada, així que hem agafat aquesta idea tant xula per inspirar-nos i fer la tapa de l'album!

FOTOS AMB REALITAT AUGMENTADA.











Per tal de decorar la porta de la classe i que tothom sàpiga que som la classe dels huskys hem creat un iglú i un cap de husky molt xulo... a dins de l'iglú ens hem posat a tots nosaltres amb cara de fred però també... La Diana ens ha fet com un husky! ha quedat una proposta molt divertida i una porta molt ben decorada!

Decoració porta de l'aula








En aquest projecte, tal i com podreu veure al recull de tasques fetes a l'àlbum hem treballat conceptes dificils com:

- les sèries de dos i tres elements

- l'escriptura natural (dictat mut, mapa conceptual, sopa de lletres...)

- operacions matemàtiques i numeració (quants hi ha, sumes...) i fins i tot ens hem iniciat a la resta, tot i que haig de dir que aquest concepte es prou complexe i els hi costa molt.

- hem tingut converses sobre els rols (la husky de la patrulla canina és una gossa de rescat de neu) i per tant hem parlat de que tots els membres de la patrulla tant homes com dones tenien  rols i missions importants.

- hem jugat a la taula del projecte. On podien buscar les paraules treballades i podien intentar fer un iglú de plastilina.

- hem parlat sobre les aurores boreals que es donen en les zones super fredes en les que viuen els huskys... com hem fet relaxació veient aquestes llums hem aprofitat també per fer una mica de ioga que mai va malament i hem sortit d'allò més relaxats de la sessió, TANT QUE SE'NS VA PASSAR FER FOTOS! 

- hem vist videos divertits de huskys al youtube. (això els va encantar).

Per últim hem volgut tancar el projecte amb un mapa conceptual de tot allò que hem après. L'hem fet en equip, hem escrit paraules i hem buscat a internet fotos molt xules per tal de desenvolupar la competència digital.

FEM UN MAPA CONCEPTUAL





Ens haguès agradat treure una mica més de suc al tema dels huskys però els dos confinaments seguits que hem patit ens ha fet eliminar moltes propostes que teniem previstes i que no podieu fer a casa ja que eren en grup. Malgrat això ens ha quedat un projecte molt bonic que espero que hagueu gaudit tant com nosaltres!

Raquel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada