Pàgines

20 de desembre del 2021

P5 SEGONA RONDA DE RACONS DEL TRIMESTRE.

Hem finalitzat el trimestre realitzant la segona ronda de racons que teniem prevista pels nostres alumnes. A continuació us passem a explicar que hem fet a l'aula per si voleu treballar-ho des de casa.

RONDA DE RACONS 4.

CONFEGIM PARAULES: A partir d'una imatge i de les lletres que es troben els infants en el sobre de treball han de ser capaços de crear la paraula i possar-la a sota de la imatge.

L'ARMARI DEL TIÓ I DE LA MAMA NOEL: Es tracta d'una forma divertida de treballar un quadre de doble entrada. Es treballen els conceptes matemàtics de les etiquetes d'informació i es busquen les consignes que es marquen en elles (exemple... busca la manta lila de rodones grogues del tió...) En aquesta proposta els infants treballen les etiquetes positives i les negatives.

GRAFISME CREATIU: únicament hi ha una consigna... la de fer línies des del centre cap a fora sense tocar els puntets de la fulla... imaginació al poder i molt de color!

Ronda de racons 4 P5 A

 

Ronda de racons 4 P5 B







Ronda de racons 4 P5 C







RONDA DE RACONS 5

PINTEM UN ELF: proposta que ens ha ajudat a avançar la postal de Nadal.

RULETA D'HIVERN: hem de llençar de la ruleta i escriure, en una pissarra individual la paraula que ens ha tocat.

DAUS DE BLOCS LÒGICS: Cadascún dels tres daus marca un atribut (un el color, l'altre la mida i l'últim la forma), els infants han de llençar el dau i triar el bloc lògic que compleixi els tres atributs.


Ronda de racons 5 P5A






Ronda de racons 5 P5 B







Ronda de racons 5 P5 C







RONDA DE RACONS 6

POEMA DE NADAL: Aprofitem la proposta per fer una tasca escrita del poema que estem aprenent durant aquest Nadal i poder incloure'l en la postal.

SUMES I RESTES: Els infants tindran material individual per poder resoldre operacions matemàtiques senzilles (sumes i restes) amb imatges i sense.

DICTAT MUT: Només seguint les imatges els alumnes hauràn d'escriure amb escriptura natural les lletres que ells pensin que han de fer servir per a poder escriure la paraula del dibuix.

Ronda de racons 6 P5A






Ronda de racons 6 P5 B







Ronda de racons 6 P5C 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada