Pàgines

30 de desembre del 2021

P5C Projecte Sirenes i Tritons

Hola famílies, 

Hem acabat el trimestre i també el projecte del nom de la classe: Les sirenes i els tritons!

Tot el projecte es va iniciar amb una pluja d'idees de com ens agradaria que aquest any es digués la nostra aula. Així que cadascú va dir diferents noms i per fer-ho democràticament vam iniciar una votació: on cadascú, en un paper, anotava en secret el nom que més li agradava i desprès vam fer el recompte. 












Tot seguit, vam decorar, les finestres de la nostra aula simulant el fons mari i convertint la mascota de l'escola "La Gina" en una Sirena! 

Un cop triat el tema, vam començar amb les exposicions orals de les preguntes què voliem estudiar. Això ha estat el nostre punt de partida per endinsar-nos en el món màgic de les Sirenes i els Tritons! Aquí podeu veure com ho van fer de bé!


Arrel de les exposicions, hem treballat: 

- Com som per fora amb l'ajuda de l'esquelet: 







    


    



- Com som per dins amb la realitat virtual:


I, com les Sirenes i els Tritons tenen cua... hem experimentat el seu tacte i hem posat nom a les seves parts fent l'experiment amb una cua de sardina. Ens ho vam passar pipa!













Durant tot el projecte també hem treballat altres continguts que no tenim fotografies però que podeu veure en el recull de tasques que han portat a casa. 
- Seriacions de 2 i 3 elements. 
- Seguim treballant amb l'escriptura natural (dictat mut, mapa conceptual, sopa de lletres...)
- Operacions matemàtiques i numeració (quants n'hi ha, sumes...) i fins i tot ens hem iniciat amb les restes que encara ens costa una mica... 

Finalment i, desprès d'observar i interioritzar les diferents parts ho hem plasmat amb plastilina, som uns grans artistes!














I, per últim, hem tancat el projecte fent un mapa conceptual de tot allò que hem après. Hem treballat en equip, ajudant-nos entre nosaltres per escriure cada paraula. 












I, tot ha quedat recollit a l'àlbum amb una tapa molt ben feta!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada