Pàgines

21 de desembre del 2020

FI DEL PROJECTE CONFINAT P3-P4 QUE ES UN TREBALL? ELS OFICIS. EX CLASSE DELS DINOSAURES.

 

Hola famílies,

Abans del confinament estàvem estudiant que és un treball , aquest projecte va sorgir d’una conversa on explicavem que ens havien portat els reis... un nen de la classe va dir que li havien portat un ordinador per treballar com els seus pares.  pero... sabem que és un treball? que fan els pares i les mares quan nosaltres estem a l’escola?

A partir d’aquí, vam voler saber en que treballaven els nostres pares i mares, i per aquest motiu us vam demanar que ens enviessiu vídeos contestant algunes preguntetes molt senzilles. (tranquils que aquests videos els vam veure a classe pero no els compartirem per aquí!) ;)

Respecte als oficis, i com ja heu pogut veure per fi al álbum de treballs hem fet una mica de tot:

-          Hem buscat en un laberint els vehicles i els hem relacionat amb les professions.

-          Hem relacionat les diferents tasques amb els diferents estris que han de fer servir.

-          Hem copiat les nostres primeres paraules (que a meitat de P3 no era una tasca fácil)

-          Hem classificat les diferents figures geomètriques dels diferents oficis.

Pero de tot això no tenim gaires fotos perquè estàvem super concentrats en la feina! Pero no us preocupeu, que la feina no acaba aquí i hi ha moltes altres propostes de les que si tenim document gràfic, les voleu veure?

Hem jugat al qui soc jo dels oficis que ens va portar la mare de la Emma.

QUI SOC JO?


Hem classificat en colors els estris que fan servir per treballar en els oficis.



I hem relacionat la grafia quantitat dels diferents oficis de forma manipulativa i divertida, i la veritat es que ho hem fet molt bé:



Hem parlat sobre la importancia de treballar per guanyar diners per a poder tenir coses super importants en la vida. Però… ells son conscients de la importancia dels diners… que es comprarien amb 3 euros?


La mare de la Lía ens va aportar un conte super interesant per treballar i parlar de la coeducació molt lligat a la pregunta que plantejàvem a l’enquesta dels pares… Hi ha treballs de noies i de nois? Daniela la Pirata ens va encantar i ens va ajudar a que els infants entenguessin que tots i totes estem super capacitats per fer qualsevol tasca.



Finalment hem acabat aquest projecte a P4 amb la capsula del temps. Els nens han posat en un potet de vidre allò que pensen que serán de grans… La consigna es que l’heu d’obrir quan arribin a 30 anys. Potser hi ha algú que té clarissim des de ja la seva vocació!!!

Projecte confinat però tot i així finalitzat ara a gaudir-lo molt!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada