Pàgines

21 de desembre del 2020

P3 C_ PROJECTE nom de la classe

 


Benvolgudes famílies, aquest trimestre ja arriba al final i volem compartir amb tots vosaltres el treball que han fet els nens i nenes 
en relació al projecte.


Un projecte és el treball i la resposta a les preguntes i interrogants de tots els nens i nenes, donant així resposta i aprenentatges més significatius.

La nostra classe no tenia molt clar quin nom volia, però desprès de moltes votacions va sortir que volien ser la classe de: les estrelles.

Aparentment tots sabien que eren les estrelles, però de mica en mica i gràcies a les vostres exposicions vàrem poder esbrinar dades més concretes, com els diferents colors i el perquè, la distància a la qual estan, la forma que tenen i com les veiem nosaltres des de la terra. Igual que les persones les estrelles també tenen un cicle de vida, i per això nosaltres vam investigar com érem i com som.

Ja haureu vist en el dossier que hem treballat força, hem fet activitats manipulatives, digitals i creatives, ens ho hem passat genial.

Teníem un espai on treballàvem la motricitat fina i classificàvem estrelles grans i petites, també hem fet les nostres constel·lacions i fins i tot hem projectat les constel·lacions de la via làctia.

Podeu gaudir i demanar als nens que us expliquin tot el que hem après mirant aquestes imatges.

Fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada