Pàgines

21 de desembre del 2020

P3 A_PROJECTE Nom de la Classe


Bon dia famílies!!!

Aquest primer trimestre, com sabeu, hem estat treballant molts aprenentatges a través del projecte del nom de la classe. A continuació us deixem una mostra amb tot el que hem fet. Esperem que el gaudiu igual que hem fet nosaltres!!

Com ja sabeu, vam iniciar el projecte fent la votació per decidir el nom de la classe. A les fotografies podreu veure què va votar cada alumne i quines propostes hi havia (elefants, bombers, avions...). Tot i així, el tema més votat va ser ELS I LES ASTRONAUTES!!

Un cop decidit el tema, vam dedicar algunes sessions a pensar que sabíem dels astronautes i què volíem saber. A partir del que va sortir a la conversa vam buscar informació i us vam demanar a les famílies que ens ajudéssiu. A les fotografies podreu veure com els nens i nenes explicaven a la classe el que havien fet i après a casa. Ens va encantar veure els vídeos, les presentacions i les creacions de totes i tots. SOU UNS ARTISTES!!!

A mesura que anàvem aprenent coses sobre els astronautes, també vam anar realitzant moltes activitats d'aprenentatge:

Primer de tot, amb les ulleres de Realitat Virtual vam poder veure com era l'espai com si fóssim astronautes i vam descobrir que era tot negre, però que hi havia estrelles que brillaven i planetes rodons de colors.

També vam treballar la vestimenta dels astronautes, vam veure com funcionaven els coets i com ho feien per anar a la Lluna. I vam aprofitar per comprovar com eren d'alts: ens vam posar un sobre l'altre estirats al pati per adonar-nos que eren enormes!

Més endavant, gràcies a les presentacions dels companys, vam entendre com eren els planetes i quants n'hi havia. Vam descobrir que tots tenien forma d'esfera però que tenien diferents mides i estaven ordenats. I ens va encantar veure que giraven al voltant del sol! Per això vam utilitzar els planetes pintats de porexpan i com veureu a les fotos, ens van servir per treballar moltíssimes coses!! 

També vam conèixer quin era el nostre planeta: LA TERRA! I vam descobrir que girava i per això a vegades veiem el Sol (de dia) o la Lluna (de nit). 

A més, vam descobrir que a la Lluna hi havia uns forats que es deien cràters i que es feien perquè les pedres (meteorits) xocaven amb ella. Per això vam decidir fer un experiment i comprovar-ho. I també vam fer la nostra petjada a la Lluna, com l'astronauta Neil Armstrong!!!

Finalment, com que ens agradava tant el tema, vam aprofitar per fer racons matemàtics amb els coets, els planetes i els astronautes!! Veieu a les fotos que bé ens ho vam passar??

I sabeu què?? Quan ja coneixíem la feina que feien els astronautes i per què caminàvem a poc a poc i feien saltets, vam decidir fer un entrenament per astronautes en una sessió de Psicomotricitat!! Vam fer salts, equilibris i desplaçaments com si fóssim autèntics astronautes!!!


En aquest enllaç podreu trobar les fotografies de tot el que us hem explicat:

FOTOS PROJECTE P3A




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada