Pàgines

21 de desembre del 2020

P4C. PROJECTE ELS UNICORNS

 

Hola famílies,

Com ja sabeu aquest primer trimestre l’hem encetat pensant quin nom volíem posar a la nostra classe. Així que desprès d’una gran pluja d’idees i de fer la votació... La nostra classe ha estat ELS UNICORNS! 

ELECCIÓ PROJECTE https://photos.app.goo.gl/N1pWfJa9iN4gxbnFA

Una vegada vam tenir clar el nostre nom, vam començar a pensar com decorar la porta de la nostra classe...i  aquest ha estat el resultat!

DECORACIÓ PORTA    https://photos.app.goo.gl/4spZap5Q9qssDiug9

PINTEM EL NOSTRE UNICORN https://photos.app.goo.gl/YSz5MHCy1Zxirfki6

PINTEM LES LLETRES DE LA PORTA https://photos.app.goo.gl/hPKCBiNLZvs1291ZA

I, tot seguit, vam posar en comú què sabíem dels unicorns i què volíem saber. Al llarg de tots aquests mesos hem parlat molt sobre els unicorns i moltes coses les hem descobert gràcies a la vostra participació i per l’explicació dels vostres petits i petites de la casa. La veritat que en saben molt però el fet de gravar sempre ens fa una mica de vergonya! Voleu veure que bé que ho fan? Doncs... som-hi, feu clic al següent enllaç!

EXPOSICIONS ORALS DEL PROJECTE https://photos.app.goo.gl/vTuJgmYScK81LFH38

També, l’Eric ens ha portat un unicorn a l’aula i  ens va comentar que l’havíem de posar dins l’aigua. Això, ens va permetre fer hipòtesis del què passaria si el posàvem dins l’aigua i desprès que passaria si el tornàvem a treure.

 UNICORN DINS L’AIGUA https://photos.app.goo.gl/FVuE5U4RAcp6CBm67

Arrel de les diferents explicacions hem anat treballat les diferents curiositats que teníem, en moltes d’elles com estàvem tan engrescats i engrescades no tenim fotografies.. però hem explicat contes sobre unicorns, hem vist les semblances i diferències dels unicorns amb els cavalls, hem treballat la lectoescriptura  i les matemàtiques arrel dels unicorns i també ens hem animat amb la simetria.

EIX DE SIMETRIA   https://photos.app.goo.gl/iA5v6eDyKmRcUzXPA

Per poder observar de ben a prop les diferents parts dels unicorns, hem inflat un entre tots i totes i ens hem fet una fotografia a sobre d’ell.

INFLEM L’UNICORN  https://photos.app.goo.gl/xLBEVUcrdKBvWPih8

ENS FEM UNA FOTO AMB L’UNICORN https://photos.app.goo.gl/VB1bGz9TtSUmmZCF6

Per anar acabant el projecte i com que som grans artistes ens hem fet la nostra pròpia banya i les nostres ales. I, així de bé ens han quedat!

BANYA UNICORN  https://photos.app.goo.gl/NzPvXVSGDAPkGNGM7

ALES UNICORNS       https://photos.app.goo.gl/J84cpr1pYBo6uK2R6

I, finalment, ens hem convertit en uns fantàstics i unes fantàstiques Unicorns!

SOM UNICORNS https://photos.app.goo.gl/GGjHLss5KhrJHBd58

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada