Pàgines

21 de desembre del 2020

P4 A. PROJECTE EL REI LLEÓ

 

Hola famílies,

Com ja sabeu aquest any l’hem començat triant un nom ben xulo per la nostra classe, aquest nom ha estat EL REI LLEÓ! I a partir d’aquí hem començat a donar forma a totes les tasques d’aquest trimestre.

En primer lloc i per tal que veieu que aquí no hi ha ni trampa ni cartró podeu veure com van ser les votacions!

VOTACIO PROJECTE

Un cop ja teniem el nom vam pensar que haviem de decorar la porta de la nostra classe perque així tothom sabría quin nom hem triat!

DECORACIÓ PORTA

Hem parlat molt sobre els lleons al llarg d’aquest projecte… moltes coses ens les heu explicat les famílies des de casa i després han sigut els nostres peques els encarregats d’explicar-les en exposicions orals que no tenen res que envejar a les que fan els alumnes de sisé. Les voleu veure?

EXPOSICIONS ORALS

Hem treballat i hem parlat de quasi totes les coses importants dels lleons i lligant el que hem après en les exposicions orals hem pogut mirar els nostres ògans per dins i comparar-los amb els del lleó.

MIREM ELS NOSTRES ÒRGANS PER DINS

I hem parlat de l’habitat del lleó classificant i diferenciant entre animals de la selva i animals de la granja.

CLASSIFIQUEM ANIMALS DE SELVA I DE GRANJA

Fins i tot hem treballat la discriminació auditiva entre animals de la selva i animals de la granja. Aquest es un joc molt xulo que us recomano que feu a casa!

JOC DISCRIMINACIÓ AUDITIVA

Hem introduit conceptes difícils com el de l’eix de simetría aprofitant la figura i la melena del lleó:

EIX DE SIMETRIA

Com no tot ha de ser feina i feina hem aprofitat la peli nova que ha sortit del rei lleó per poder fer la part més lúdica i se’ns ha acudit fer un cinema d’estiu per fer-ho encara més divertit.

PINTEM CAIXES CINEMA D'ESTIU

CINEMA D'ESTIU

I finalment… el nostre álbum del projecte havia de ser igual de xulo que tot el que hem après, així que com som molt artistes vam fer un photocall en un plis plas!

PHOTOCALL REI LLEÓ

Ara si!. El final del projecte i la “guinda” de cloenda no podía ser una altra cosa que no fos: UN SUPER MUSICAL espero que ho pogueu gaudir tant com nosaltres!!!!

MUSICAL REI LLEÓ


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada