Pàgines

21 de desembre del 2020

P4B: HELICÒPTERS - Projecte nom de la classe

 

Bona tarda famílies,

Com ja sabeu hem dedicat tot l’octubre i novembre a treballar el projecte del nom de la classe: Els Helicòpters.

 Hem volgut fer un recull de totes les activitats que hem anat fent per treballar el tema. Són molt xules i la veritat és que ens han servit molt per aprendre molts conceptes i adquirir molt de vocabulari sobre el tema!

Aquí us deixem uns quants enllaços de totes les activitats realitzades…

 1.- Primer vam fer una votació democràtica per decidir el nom de la classe... Van sortir temes molt divertits i originals... finalment van sortir els HELICÒPTERS.

Triem el nom de la classe:


 







2.- El primer que vam fer, va ser parlar sobre el tema. Què sabem sobre els helicòpters? Sabíem moltes coses, però no si eren del cert. Per això, vam fer un llistat de les coses que volíem saber.

Què sabem i volem saber







3.- De seguida que vam saber el nom de la classe, vam començar a pensar com decorar la nostra porta, perquè tothom que vingui conegui el nostre nom de la classe. Així que, ens vam posar a crear... Mireu el resultat!!

Decorem la porta de la classe:



Preparatius 1



Preparatius 2




4.- Vam fer un recull de les coses que volíem saber dels helicòpters. I van sortir 4 subgrups: Parts dels helicòpters i tipus d’helicòpters, com volen els helicòpters, rescats en helicòpter i helicòpters turístics. D’aquests subgrups heu fet unes presentacions i vídeos súper divertits i amb molta informació útil pel projecte. I els vostres fills/es els van exposar davant de tots els companys/es molt i molt bé!! Fins i tot vam tenir una sorpresa, la família de la nostra companya Mei va aconseguir que una empresa d’helicòpters ens dediques un vol d’un helicòpter. La mestra de l’escola Eli, ens va passar el vídeo de rescat d’un familiar i el pare del David Alcalà que és metge també ens ha passat vídeos d’helicòpters sanitaris.

Exposicions sobre els helicòpters








5.- Una de les coses que ens va sorprendre dels helicòpters, era el seu pes i llargada. Així que, vam voler comprovar i comparar-lo amb nosaltres, per poder veure de veritat com és un helicòpter real.












6.- En les exposicions sobre com volen els helicòpters, vam poder veure que els helicòpters s’enlairen i aterren en vertical; i que posen les hèlices en la direcció que volen anar. Però a nosaltres ens agrada comprovar-ho per poder entendre-ho bé, per això vam crear la nostra gorra amb hèlices i poder practicar el vol dels helicòpters. Ens ho vam passar pipa!!!






7.- També vam voler decidir quin lloc del món ens agradaria visitar en helicòpter turístic. Primer vam decidir si volíem un lloc que faci fred o calor, un lloc de mar o de muntanya... Quan ja teníem clar això vam buscar llocs recomanats del món. Podeu trobar el resultats a l’àlbum del projecte.

8.- Per acabar del nostre projecte, vam crear el nostre propi helicòpter, ja que en les exposicions vam veure que per conduir un helicòpter necessitem fer unes pràctiques, així poder treure el carnet de pilot. Vam treballat molt en equip per construir el nostre helicòpter, però l’esforç va valdre la pena, perquè va quedar molt bé, vam poder fer les pràctiques de pilot (amb ulleres 360º) i ens vam treure el nostre carnet!!!

Construïm el nostre helicòpter:









Pràctiques de pilot (Simulador) i ja som pilots:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada